Stil Ljepota

Giles Deacon dizajnirao limitirano izdanje Nivee Soft

Giles Deacon
Backstage dizajn
Photoshoot dizajn
Catwalk dizajn
Nivea Soft by Giles Deacon
Nivea predstavlja globalnu suradnju s Gilesom Deaconom, dizajnerom godine prema izboru televizijskog kanala The World Fashion Channel, koji je dizajnirao tri neodoljive ilustracije limitiranog izdanja Nivea Soft kreme.

Giles Deacon, najpoznatiji po svojim zaigranim i uzbudljivim kreacijama, usko je surađivao s brendom Nivea kako bi kreirali proizvod koji odražava njegov rad, a istovremeno se poigrava s klasičnim oblikovanjem Nivea Soft kreme.

Povodom predstavljanja nove suradnje "razigrani" britanski dizajner je izjavio:

“Godinama koristim Nivea Soft kremu. Ovim ilustracijama htio sam stvoriti bezvremenski dizajn pun boja; pomalo ekscentričan, ali zabavan i duhovit.”

Tri ekskluzivne ilustracije Giles Deacon dizajnirano je na iPadu, koristeći aplikaciju Drawing Pad. Ove ilustracije predstavljaju optimistične, ali i glamurozne prikaze s vizualnim naglascima u raznim bojama te motivima karakterističnim za ovog dizajnera.

Niz duhovitih skica za limitirano izdanje Nivea Soft kreme, Giles je kreirao samo prstima. Svi ovi kolekcionarski primjerci temelje se na njegovim ilustracijama s iPada, nastalim tijekom putovanja i promatranjem različitih osobnosti ljudi diljem svijeta. Kad je tražio inspiraciju za ovu suradnju, Deacon je prelistao tj. "preklikao" osobnu arhivu skica na iPadu i na temelju njih razvio tri finalna dizajna.

'Catwalk' dizajn inspiriran je modnim pistama diljem svijeta te dočarava uzbudljive kreacije i modne ikone koje suvereno vladaju pistama.  'Backstage' dizajn veže se uz trenutak prije stupanja na modnu pistu, a ovom ilustracijom Giles želi prenijeti uzbuđenje koje vlada iza kulisa i uzbudljivi trenutak prije početka revije. Treći je 'Photoshoot' dizajn kojim je Giles   htio predstaviti modele u posebnim kreacijama kako poziraju ispred kamere. (PR)
Naslovnica Ljepota