Stil Kvadrat po mom

U NJIHOVA ČETIRI ZIDA

'S mojom voljenom': zaljubljeni Ćorluka otkrio kako je s Frankom blagdanski ukrasio stan, a i Marko Grubnić je 'božićno zavibrirao'

U NJIHOVA ČETIRI ZIDA

Modni stilist Marko Grubnić odlučio je s pratiteljima podijeliti blagdanski ugođaj iz svog doma, pa je objavio fotografiju "naslovljenu" "Božićne vibre u mom domu".

Sudeći po viđenom, poznati modni stilist itekako blagdanski "vibrira", budući je centralno mjesto u svom blagdanskom kutku u dnevnom boravku dodijelio gigantskom Orašaru, koji se posljednjih godina i u Hrvatskoj prometnuo u jedan od zaštitnih znakova božićnog razdoblja.

Ana Gruica i Ella Dvornik pokazale blagdanski ugođaj iz svojih domova, pogledajte kako su okitile stanove

"Čudo!", "Supeeeer!", "Lijepo" - mahom su pozitivni komentari popratili ovu objavu, a jedan je pratitelj ipak, više no božićnim vijencem ili čizmicama na kaminu, bio fasciniran brojem izloženih Grubnićevih knjiga.

 

 

Christmas Vibes at my #Home... 🎈💂🏼‍♂️🎈 #HollyJolly 🍭

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on


Središnje mjesto na blagdanskoj fotografiji iz zagrebačkog stana Vedrana Ćorluke i Franke Batelić zauzeo je pak nogometašev obožavani pas Oski.

 

 

When can I open my Christmas presents 🎁?? 😂❤️ #oski #shibainu #shibalovers #zagreb #shiba #lovepresents

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on


"Kad ja mogu otvoriti božićne darove?" - našalio se Ćorluka uz objavljenu fotografiju, dok je uz onu na kojoj mu s Oskijem pozira i njegova prelijepa djevojka popratio komentarom: "Duh Božića s mojom voljenom".

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Naslovnica Kvadrat po mom