23.12.2017. | 16:06 GAŠTRONOMIJA GRIŠNEGA FRA KARLA Male komarče ljubi pržena cikla, isprobajte ovaj višestoljetni recept: 'Frigoj ribu na naglo na vrilom ulju od maslin dok ne zazlati tamo i onamo...' Male komarče ljubi pržena cikla, isprobajte ovaj višestoljetni recept: 'Frigoj ribu na naglo na vrilom ulju od maslin dok ne zazlati tamo i onamo...'
U NJENA ČETIRI ZIDA 16.12.2017. | 19:10 'Kad se želim skriti od svijeta, idem u kuhinju!': Doris Pinčić sa Splićankama podijelila neke od... 'Kad se želim skriti od svijeta, idem u kuhinju!': Doris Pinčić sa Splićankama podijelila neke od...
GAŠTRONOMIJA GRIŠNEGA FRA KARLA 05.12.2017. | 17:22 Pripremite tjesteninu na starinski način: 'Kad je gotova, ne nosi ju na stol, nego pušćaj da niko vrime... Pripremite tjesteninu na starinski način: 'Kad je gotova, ne nosi ju na stol, nego pušćaj da niko vrime...
najslađi početak adventa 30.11.2017. | 17:50 Započinje Festival čokolade, organizatori najavljuju dosad neviđene egzotične okuse za sve sladokusce Započinje Festival čokolade, organizatori najavljuju dosad neviđene egzotične okuse za sve sladokusce
Domaća biljka 28.11.2017. | 15:56 Kuhale su ga naše bake, a mi ga zanemarujemo: za ovim povrćem poludjeli su fitness uživljenici i to zbog... Kuhale su ga naše bake, a mi ga zanemarujemo: za ovim povrćem poludjeli su fitness uživljenici i to zbog...
ORIGINALNI RECEPT 28.11.2017. | 15:37 Stavi čisto ulje od maslin na dno padele i kunpira presnoga na fete zrizana...: i bakalar na glagoljaški... Stavi čisto ulje od maslin na dno padele i kunpira presnoga na fete zrizana...: i bakalar na glagoljaški...
PRESTIŽNA NAGRADa otišla u orebić 24.11.2017. | 16:36 Unatoč ulaznici od 200 kuna zanimanje je golemo, a samo za 'vertikalu veličanstvenih' trebalo je... Unatoč ulaznici od 200 kuna zanimanje je golemo, a samo za 'vertikalu veličanstvenih' trebalo je...
VSAKA STVAR IMA SVOJE VRIME 23.11.2017. | 17:05 Znate li kako se nekad spremao zec? Pročitajte izvorni recept iz 'Gaštronomije' grišnega fra Karla iz... Znate li kako se nekad spremao zec? Pročitajte izvorni recept iz 'Gaštronomije' grišnega fra Karla iz...
KUHARICA 'IZ NAFTALINA' 18.11.2017. | 16:19 Veljko Barbieri: Ova je stara knjiga jedno od najljepših iznenađenja koje sam doživio izučavajući... Veljko Barbieri: Ova je stara knjiga jedno od najljepših iznenađenja koje sam doživio izučavajući...
IZGUBLJENE U PRIJEVODU 10.11.2017. | 16:17 Doris Pinčić pokazala kako radi lazanje s balancanama i zbunila pratiteljice: A što radiš s tim... Doris Pinčić pokazala kako radi lazanje s balancanama i zbunila pratiteljice: A što radiš s tim...
Ferrero stjeran u kut 07.11.2017. | 13:34 Recept za 'Nutellu' promijenjen u tajnosti, obožavatelji podivljali na društvenim mrežama: Neke stvari... Recept za 'Nutellu' promijenjen u tajnosti, obožavatelji podivljali na društvenim mrežama: Neke stvari...
Možda drugi put promislite 06.11.2017. | 14:14 Okrenut će vam se želudac: ovih 10 odvratnih stvari jedemo svaki dan, a nismo toga ni svjesni Okrenut će vam se želudac: ovih 10 odvratnih stvari jedemo svaki dan, a nismo toga ni svjesni
Svaka čast 02.11.2017. | 23:35 Tko kaže da umjetnost treba trajati? Ova slastičarka svojim će vas spektakularnim tortama uvjeriti da... Tko kaže da umjetnost treba trajati? Ova slastičarka svojim će vas spektakularnim tortama uvjeriti da...
Jelo za sve prigode 01.11.2017. | 18:01 Ne oduzima vrijeme, a utječe na okus: uz četiri jednostavna trika skuhajte savršen rižot svaki put Ne oduzima vrijeme, a utječe na okus: uz četiri jednostavna trika skuhajte savršen rižot svaki put
BRZO I UKUSNO 01.11.2017. | 17:31 Hladna kombinacija iz Provanse: sljubite fažol i masline Hladna kombinacija iz Provanse: sljubite fažol i masline