Jedna od poznatijih kuhinja u svijetu sigurno je ona talijanska. Nisu samo Amerikanci ludi za njom, i u Dalmaciji su težnje iz kuhinja 'preko mora' sve dominantnije, a njihova jela nalaze se na menijima svih naših restorana.
Ako ste i vi obožavatelji, pročitajte koje 'male tajne' otkrivaju vrhunski talijanski chefovi. Portal Popsugar prenosi deset zlatnih pravila, a neka od njih sigurno će vam uštedjeti i vrijeme provedeno 'za špakerom'.
1. Češnjak je za ribanje, ne za sjeckanje
Češnjak je nezaobilazan sastojak bilo kojeg tradicionalno talijanskog umaka, ali nijedan ga kuhar koji drži do sebe ne bi - nasjeckao. Umjesto toga, ribaju ga na sitno, i tako izbjegnu neugodan miris na prstima kojega se ne možete riješiti ni nakon što nekoliko puta operete ruke. Osim toga, kažu kako se bo...
StoryEditorOCM
HranaUštedite si vrijeme
Preslana voda, litre vina i rajčica iz konzerve? Tajne i trikovi vrsnih talijanskih kuhara možda vam zvuče čudno, ali garantiraju savršen rezultat
14. travnja 2018. - 01:07
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?