StoryEditorOCM
Hranasramota!

'Ugostiteljstvo na Jadranu je prijevara!': vlasnica zagrebačkog restorana bijesna zbog prevarantskih trikova kolega s obale, navodi tri primjera od kojih će vam dobro skočiti tlak

Piše JL
3. rujna 2017. - 21:18

Eh, što je divno biti ugostitelj na Jadranu. Otvoriš lokal u kakvoj neambicioznoj špelunki. Sam si improviziraš ventilaciju. Odmah na početku sezone postigneš dogovor s lokalnim sanitarcem da te ostavi na miru. Potom tri mjeseca bogatim britanskim tinejdžerima umjesto jadranske prodaješ zamrznutu patagonijsku lignju za 160 kuna po porciji bez priloga, zatvoriš negdje krajem rujna te ostatak godine pripremaš novi prevarantski meni za sljedeću godinu.

Tako to barem izgleda iz perspektive zagrebačke ugostiteljice Josipe Perković, 45-godišnje vlasnice restorana Fini kutić na zagrebačkoj Martinovki, koji je u samo godinu i pol dana koliko posluje postao jedan od omiljenih lokala, i to puno dalje od granica ove gradske četvrti, piše Jutarnji list.

“Ma gledajte, želim ovdje jav...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 15:35