StoryEditorOCM
HranaADRIATIC GASTRO SHOW

Hit je kuhanje u vakuumu, a Splićani su privilegirani da ga upoznaju

17. veljače 2017. - 10:22

Razgovori, pregovori, dogovori, na sve strane susreti, prezentacije, animacije i radionice, brojni posjetitelji koji pred novu turističku sezonu pomno prate novosti na turističkoj sceni, dio su događanja i atmosfere s 3. Adriatic Gastro showa, Međunarodnog festivala gastronomije i turizma, koji se od srijede do subote održava u splitskoj Spaladium Areni.

Ako ćemo suditi po slici koja je vladala, očekivanja turističkih znalaca mogla bi biti ispunjena. A ona kažu - čeka nas rekordna sezona, što se zorno vidi i po interesu i nazočnosti brojnih turističkih i ugostiteljskih djelatnika.

- Zanima nas sve, od unaprjeđenja higijene u prostoru, ušteda, novosti koje idu u pravcu stvaranja zadovoljnog gosta. Sezona je pred vratima, treba se dobro pripremiti. A ovo je jedna od prigoda - r...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:36