StoryEditorOCM
Hranaoaza finih okusa

Želite probati savršeni cheesecake? Ekipa Croccantina zna u čemu je tajna...

Piše PSD.
18. lipnja 2015. - 15:14
Obiteljsko naslijeđe, mašta, inovativnost, hrabrost i ljubav sastojci su koji su mladom poduzetnom trojcu skrivenom iza imena Croccantino donijeli recept za uspjeh.

Sestre Ivana i Marija Antunović i Marijin dečko Ivan Borac prošlog su ljeta u Orebiću otvorili neobičnu slastičarnicu koja je lokalnom stanovništvu i njihovim gostima ubrzo visoko podigla ljestvicu za deserte.

Sladoled od svježeg mlijeka i sastojaka po kojima okusi nose ime, a ne aditiva koji na njih podsjećaju, sorbet od domaćeg voća iz okolice, te čitav niz šarenih i ukusnih torta i kolača napravljenih od vrhunskih sastojaka bilo tradicionalnim ili suvremenim metodama ovu malu tvornicu čudesa čine poželjnom gastronomskom destinacijom za sve sladokusce, bez iznimke.



Ime Croccantino osmišljeno je kao priča k...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 08:25