StoryEditorOCM
Hranajednostavno i ukusno

Prijedlog za ručak: slasne i zakusne enchilade s piletinom, rajčicama i sirom

Piše PSD.
11. rujna 2014. - 15:21
Ako upravo pokušavate smisliti što prirediti za ručak ili narednog vikenda očekujete društvo na večeri, evo vam ukusnog, jednostavnog i relativno jeftinog recepta za enchilade s piletinom i sirom.

Riječ je o jelu nalik talijanskim canelonima, samo se nadjev ne stavlja u cjevastu tjesteninu nego rola u kukuruzne tortille koje se potom zapeku. Razlika je, naravno, i u začinima.

Za pripremu ovog specijaliteta meksičke kuhinje će vam trebati 15-ak minuta, a jednako toliko treba im da se ispeku.

Ekstra savjet: možete koristiti ostatke pilećeg ili purećeg pečenja, a dio mozarelle možete zamijeniti ribanom goudom, dok mladi sir možete zamijeniti svježim sirom s vrhnjem.

Enchilade s piletinom i sirom

750 g pečene piletine
750 g svježih rajčica
250 g usitnjene mozzarelle
200 g iz...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:24