StoryEditorOCM
Hranal'aroma

Aromatične blagodati Mediterana i Dalmacije: četiri mirisna recepta za istinske gurmane

Piše PSD.
1. lipnja 2014. - 12:15
U samom srcu a la carte hotela Split u Podstrani, smješten je restoran L'Aroma kojem je misija "na tanjur prenijeti aromatične blagodati Mediterana i Dalmacije".

Gosti mogu odabrati žele li u delicijama uživati u intimnom restoranu, s pogledom na more zaštićeni kao biser u školjci ili na krovnoj terasi s pogledom na beskrajno plavetnilo i bjelinu kamena koji se spektakularno kombiniraju sa zalaskom sunca.

Poseban je doživljaj uživanja u kuhanju "uživo" kada "bijela ekipa" napušta kuhinju i svoja kulinarska umijeća realizira upravo ispred gostiju. Jela su autorska, a namirnice najviše kvalitete, pažljivo birane i s ljubavlju spravljane.

Šef kuhinje je Milivoj Savin koji inspiraciju za kreacije pronalazi u moru i neposrednom zaleđu.



- Najveća inspiracija su mi namirnice jer ...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 02:37