Sport Vodeni sportovi

regionalna liga

Naplatili carinu na poljudskom bazenu: crnogorski Jadran bolji od splitskog imenjaka

regionalna liga

Gosti su odlično otvorili utakmicu, poveli 4:0 s po dva gola Radovića i Petkovića, a prvi gol za splitski Jadran zabio je kapetan Anđelo Šetka u sedmoj minuti za 1:4, potom i za 2:4 u brzoj kontri, a onda početkom druge četvrtine za 3:4. Kapetan je vratio „brod“ u egal...

Ipak, gosti su s dva uzastopna gola s igračem više otišli na 3:6, Visković je smanjio na 4:6, a u zadnjoj minuti druge četvrtine peterac Butiću obranio je Kandić. Umjesto 5:6, zabio je s druge strane Petković svoj treći gol za vodstvo crnogorske momčadi 7:4.

Splićani su potom ušli u ritam i tri minute do kraja treće četvrtine Delićevim golom iz peterca smanjili na 7:8, a na 8:8 je solo-akcijom poravnao Visković.

U završnici je domaći Jadran imao puno prigoda za potpuni preokret, ali više koncentracije imali su gosti i odnose u Crnu Goru sva tri boda. Splitski Jadran bio je bez dva važna aduta, Aljoše Kunca i Željka Kovačića koji su dobili jednu utakmicu kazne nakon crvenog kartona u prošlom kolu protiv Mladosti.

Semafor

Jadran - Jadran Carine 11:13 (2:4, 2:3, 5:3, 2:3)

Split - Bazen u Poljudu. Gledatelja: 300. Suci: Anđelić i Virijević (oba Srbija).

Jadran: Anić, Čelar, Čondić Kadmenović, Zović, Krapić, Butić (1), Pejković, Power (1), Popović, Visković (2), Milardović, Šetka (5), Kuničić, Delić (2).

Jadran Carine: Kandić, Tešanović, Brkić, Popadić (1), Obradović (1), Banićević, Averka (4), Mijušković, Gardašević, Radović (4), Spaić, Drašković, Petković (3), Vučurović.

Peterci: Jadran 4 (3), Jadran Carine 1 (1). Igrač više: Jadran 4/9, Jadran Carine 8/11

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Vodeni sportovi