Sport Vodeni sportovi

uz rub bazena

Tucak objavio popis igrača za pripreme sa Španjolcima: mlade snage dobivaju veliku šansu

uz rub bazena

Izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je popis reprezentativaca na koje računa na sparing pripremama s reprezentacijom Španjolske koje će se održati od 10. do 12. prosinca u Sisku. Na popisu su vratari Ivan Marcelić, Fran Čubranić i Mate Anić, braniči Marko Macan, Hrvoje Benić i Rino Burić, centri Josip Vrlić, Luka Lozina i Lovro Paparić, te napadači Ante Visković, Ivan Domagoj Zović, Jerko Marinić-Kragić, Loren Fatović, Ante Vukičević, Andrija Bašić i Antonio Buha

U stožeru će uz izbornika Ivicu Tucka biti još treneri Mile Smodlaka i Pero Kuterovac, te fizioterapeut Damir Luketić

U sklopu priprema, u ponedjeljak 11. siječnja u 19 sati odigrati će se i prijateljska utakmica dviju reprezentacija, s besplatnim ulazom za sve posjetitelje, te pozivamo sve posjetitelje da svojim glasnim navijanjem podrže Svjetske prvake, te uživaju u ovoj jedinstvenoj vaterpolo poslastici.

- Pozivam vas sve na našu prijateljsku utakmicu protiv Španjolske u ponedjeljak u 19 sati na bazenu u Sisku. Ulaz je besplatan, nadam se da se vidimo - pozvao je zlatni reprezentativac Ivan Marcelić.

Nakon ovih priprema reprezentaciju već tradicionalno krajem prosinca očekuju Noći hrvatskog vaterpola i svečana gala večera "Noć svjetskih prvaka" koja će se održati 15. prosinca u hotelu Westin u Zagrebu, te nakon toga nastavak sezone i okupljanje pred utakmicu Svjetske lige 16. siječnja.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Vodeni sportovi