StoryEditorOCM
Više od sportaples milijuna

Dok se u Turskoj zbog njega odvija sapunica, Rebić u Beogradu uhvaćen u društvu doktora koji je pomogao Perišiću

Piše I. M.
19. svibnja 2024. - 23:43

Bešiktaš i Ante Rebić našli su se u pat poziciji, a zasad niti jedna strana ne popušta. Naime, prema pisanjima turskih medija istanbulski klub želi dogovoriti uvjete raskida suradnje, ali bivši hrvatski reprezentativac ne pristaje na ono što mu se nudi već ustraje na iznosu koji mu je garantiran ugovorom. A on je na snazi do ljeta 2025.

Prije godinu dana Rebić je potpisao ugovor težak dva i pol milijuna eura po sezoni. Bešiktaš mu sada očito nudi manje novca za raskid ugovora, a to hrvatski nogometaš nema namjeru prihvatiti.

Ante na finalu u Štark Areni

No, dok traje "natezanje" oko budućnosti hrvatskog nogometaša, on je odlučio vikend provesti u Beogradu. Ili barem nedjelju, jer ga je kamera uhvatila kako uživa u Štark Areni na trećoj utakmici finalne serije ABA Lige između Partizana i Crvene zvezde. "Crno-beli" su izgubili na svom parketu (76:82) i tako predali trofej nakon samo tri utakmice, čime je momčad trenera Ioannisa Sfairopoulosa postala novi prvak. Nije bio sam, do njega je sjedio dr. Milutinović.

I da, riječ je o Andreji Milutinoviću (44), srpskom profesoru kineziologije te vlasniku diplome iz medicinske škole za fizioterapeute koji je radio s mnogim velikim svjetskim nogometnim imenima poput Gianluigija Buffona, Mohameda SalahaLuke Modrića i Ivana Perišića.

Rebića u Beogradu s Milutinovićem možete pogledati OVDJE.

Ante Rebić iza sebe ima skromnu sezonu u Bešiktašu. Odigrao je 23 utakmica uz učinak od jednog gola i pet asistencija. Trenutno je na popisu ozlijeđenih, a posljednje minute za turskog velikana upisao je još prije tri mjeseca nakon što ga je trener Fernando Santos odstranio iz momčadi.

image

Milutinović i Perišić utakmici 5. kola ABA lige, Partizan - Crvena zvezda

Pedja Milosavljevic/Cropix
image
Pedja Milosavljevic/Cropix
image
Boris Kovacev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 05:44