StoryEditorOCM
Više od sportaspas u sportu

Bila je projekt Siniše Vuce, nakon nesreće ostala nepokretna, a sad izgleda kao Schwarzenegger, kao prava Super Silva

Piše Sport SD
9. svibnja 2024. - 07:23

Kakvi bicepsi, tricepsi... Kakva ruka! Pa Silvija Mišanović postala je pravi body builder.

Na njezinom je facebook profilu i niz najava za natjecanja u body buildingu, a galerija slika iz teretane otkriva da je bivša pjevačica sasvim duboko zaronila u ovaj sport. Izgleda poput Stallonea ili Schwarzeneggera.

Ako vam ime Silvija Mišanović ne ‘zvoni‘, a onda će sigurno ‘zazvoniti‘ njezino estradno ime - Super Silva.

I najpovršniji pratitelji estradnih prilika u Hrvatskoj sjećaju se Super Silve, plavokose seks bombe koju je pravog imena Silvija Mišanović, od koje je Siniša Vuco u 90-ima pokušao napraviti glazbenu zvijezdu.

Super Silva je, međutim, više punila stupce tabloida nego li pozicije na glazbenim top ljestvicama.

A život joj se strmoglavio prije 17 godina, kad je doživjela tešku prometnu nesreću, od koje se teško, dugo i bolno oporavljala. Zadobila je potres mozga, zdjelica joj je bila slomljena, a stradala joj je i kralježnica.

Super Silva se godinama borila i s anoreksijom. S visinom od 170 cm pala je na samo 43 kilograma.

- Da, poprilično je vremena prošlo bez mene. Bila su to neka burna vremena. Doživjela sam prometnu nesreću, u kojoj sam zadobila 20 fraktura i bila sam nepokretna neko vrijeme. I danas me zna jako boljeti kralježnica. Kad je kiša, ja sam u komi - ispričala je Silvija Mišanović za 24sata, te objasnila zašto je "pobjegla" s estrade.

- Nisam više mogla podnijeti taj estradni život. Morala sam se povući na neko vrijeme, doći sebi i ozdraviti. Namjerno sam se povukla. Bilo mi je dosta razvlačenja na sve strane. Stalno su me pratili nekakvi skandali. Osjećala sam se kao marioneta. Nisam mogla to psihički podnijeti - priznaje.

Prije 17 godina preživjela je stravičnu prometnu nesreću, zbog cigarete koju je išao pripaliti njen vozač izgubili su nadzor nad vozilom i sletjeli u jarak. Ostala je nepokretna i dvije godine provela u bolnici. Tad je oboljela i od depresije.

Sport je, kažu liječnici, iznimno koristan i za ljudsku psihu, čini se da je u ‘pumpanju‘ u teretani Super Silva pronašla svoj lijek. I izgleda više nego ikad kao - Super Silva.

image

Super Silva i njena bivša djevojka Željka

Josko Supic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 07:31