Sport Tenis

Gem Set Hrvatska

Mandžukić: Tenis mi je jedan od dražih sportova, Jurina: Želio sam igrati s Mandžukićem

Gem Set Hrvatska

Pobjednici prvog izdanja humanitarnog turnira teniskih parova "Gem Set Hrvatska" koji je organizirao jedan od najboljih hrvatskih sportaša Marin Čilić u sklopu svoje Zaklade, su bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić i mladi talentirani hrvatski tenisač Patrik Jurina.

Finale je odigrano u sjajnoj atmosferi ispunjenog teniskog centra Šalata, a Manđukić i Jurina su pobijedili Marina Čilića i Luku Modrića sa 11-9.

Premda su Čilić i Modrić poveli sa 5-0, Mandžo i Jurina su se probudili i uz lagani poguranac 'suca' Luke Bulića kojem je sjajno asistirao Tarik Filipović zabavljajući publiku, izjednačili na 6-6, a potom u neizvjesnoj završnici slavili sa 11-9.

Napadač Juventusa je pokazao zavidno tenisko izdanje, premda je nekoliko poena 'zakucao u mrežu'.

"Morate ga razumjeti, Mandžo je napadač i cijeli život su mu govorili da mora pucati u mrežu," kazao je Bulić nasmijavši tribine.

"Volim sve sportove, pa tako i tenis. To mi je jedan od dražih sportova, drago mi je da sam mogao prisustvovati ovoj akciji i to je najvažnije," kazao je bivši napadač hrvatske vrste.

Luka Modrić se nakon finala žalio na suđenje, no Mandžukić nije imao problema sa sudačkim odlukama.

"To je tako, ne možemo mi utjecati na odluke suca," dodao je sa smiješkom.

"Mi smo bili koncentrirani na igru i ovo ostalo nas ne zanima," dodao je napadač Juventusa.

Premda se nakon svjetskog prvenstva u Rusiji oprostio od dresa 'vatrenih', Mandžukić i dalje prati igre svojih bivših suigrača.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Tenis