Sport Tenis

od 3. do 9. lipnja

Uz dobar tenis WTA Bol nudi i dobru zabavu: Niki Belucci i Lola Astanova ‘zapalit’ će Brač

od 3. do 9. lipnja

Manje od dva tjedna ostala su do novog početka teniskog WTA turnira u Bolu. Danas će direktor Feliks Lukas javnosti predstaviti listu tenisačica koje će se ove godine boriti za prestižnu titulu najbolje na međunarodnom turniru u Bolu, no barem jednako zanimljiv bit će popratni, zabavni program kojeg je za ovo izdanje osmislio mladi hrvatski sportski poduzetnik.

Turnir će se igrati od 3. do 9. lipnja, a u petak je na rasporedu večer dalmatinskih klapa s klapama Cambi i Šufit u glavnim ulogama.

Subota je polufinalni dan, a rezervirana je za DJ Niki Belucci, atraktivnu Mađaricu koja se do 15. godine bavila gimnastikom, ali se zbog ozbiljne ozljede povukla s gimnastičkih sprava te odlučila uhvatiti glazbe. Poznata je po svojim golišavim izdanjima tijekom nastupa pa je za očekivati da će zapaliti dobar dio publike na Braču.

Nastup ispred Bijele kuće

Finale će se igrati u nedjelju uvečer, a program će obogatiti nastupi naše Nine Badrić te pijanistice Lole Astanove. Rođena je u Uzbekistanu, ali ima i američku putovnicu. Prošle je godine nastupila ispred Bijele kuće (inače izgrađene bračkim kamenom), što je uzburkalo duhove na tlu SAD-a, nekima nije “leglo” što na njihov veliki blagdan ispred Bijele kuće svira Astanova koja najveći dio publike ima na prostoru bivšeg SSSR-a.

No, aktualni američki predsjednik Donald Trump upoznao ju je još 2012. godine te nije imao problema s njezinim nastupom. Sada ćemo je vidjeti i u Bolu, a hrvatskoj je publici poznata i po nastupima s našim violončelistom Stjepanom Hauserom, špekuliralo se i da su u romantičnoj vezi...

Eto dovoljno razloga da uz ljubitelje tenisa u Bol početkom lipnja stignu i svi željni dobre zabave. 

Pozvana i Kolinda Grabar-Kitarović

Direktor bračkog WTA turnira Feliks Lukas užurbano radi na zadnjim detaljima, a jučer je imao i priliku predstaviti projekt hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović koja je bila u posjetu otoku.

- Sa zanimanjem je slušala o našem turniru i naravno, pozvali smo je da uveliča događaj svojim dolaskom. No, kazala je kako ima već ranije dogovorene aktivnosti u tom terminu, ali ako ikako bude moguće da će doći na Brač - kazao nam je Lukas.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Tenis