Sport Tenis

puna hvale za mikicu

Serena: Nakon svega što je proživjela u životu, ma jednostavno me inspirira i zato joj želim čestitati

puna hvale za mikicu

Iako smo se možda nadali nekom čudu, Serena u četvrtak nije Mirjani pružila niti najmanju šansu. Igrala je jednostavno savršeno, a Mikica je ovoga puta previše griješila, izdao ju je retern, sporije se kretala i jedostavno, nije to bio njezin dan - pišu Sportske novosti.

Najljepše scene u iznimno kratkom meču (manje od sat vremena), vidjeli smo zapravo kad je sve završilo. Emotivni zagrljaj Mirjane i Serene na mreži dirnuo je i TV komentatore i gledatelje, a sve je ganula izjava Serene koja je nakon pobjede skoro duže govorila o Mirjani, nego o svom nastupu.

"Pa ona je moja inspiracija i zaista zaslužuje sve komplimente danas. Počašćena sam što sam igrala ovdje protiv nje, tako se borila da dođe do ovoga, nakon svega što je proživjela u životu, ma jednostavno me inspirira i zato joj želim čestitati", rekla je Serena u jednom dahu i dobila ovacije.

"Najluđe je da sve vas dvije već igrale dvaput u karijeri, ali to je bilo daleke 1998. godine. Igrale ste dvaput te godine i vas dvije ste zapravo bile 'dvije sljedeće nadolazeće zvijezde'. Zato ti toliko znači vidjeti je kad znaš kroz koliko je toga prošla...', bilo je jedno od pitanja za Serenu na glavnom terenu.

"Da, jednostavno je bilo sjajno vidjeti je ovdje danas i hvala vama svima ovdje što ste ju bodrili kroz cijeli turnir. I ja sam ju gledala cijeli turnir, i navijala za nju. Zaista sam sretna zbog nje", zaključila je Serena.


Serena Williams on court interview (SF... by videosansebastian

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Tenis