Strani nogometpogledajte ružne scene

Uspjeli proći skupinu nakon što su gubili na poluvremenu pa se poslije utakmice fizički sukobili sa svojim navijačima

Piše PSD

Lyon je sinoć izborio osminu finala Lige prvaka zahvaljujući remiju s Leipzigom, do kojeg je došao nakon što je na poluvremenu gubio 0:2.

Bilo bi logično pomisliti da je nakon posljednjeg sučevog zvižduka uslijedilo slavlje, ali dogodilo se upravo suprotno. Naime, igrači Lyona fizički su se sukobili sa svojim navijačima, a zaštitari su morali spriječiti da situacija eskalira.

Memphis Depay, kapetan Lyona koji je postigao drugi gol za prolazak skupine, odlazeći s terena primijetio je da je jedan od navijača iz skupine Bad Gones ušao na teren i razvio zastavu na kojoj piše "Marcelo odlazi" uz crtež magarca. 

Marcelo se inače navijačima Lyona zamjerio nakon poraza od Benfice te su ga počeli vrijeđati na društvenim mrežama i na utakmicama, a igrači su se solidarizirali s njim te su prestali pozdravljati navijače nakon pobjeda.

Depay se zatrčao i pokušao mu istrgnuti zastavu iz ruke, a to je potaknulo navijače da pokušaju se spuste s tribine i krenu prema igračima. Ubrzo su i ostali igrači Lyona dotrčali, a situacija se nakon kraćeg naguravanja ipak primirila.

Zbog autorskih prava nismo vam u mogućnosti prikazati snimku, ali video spomenute situacije možete vidjeti OVDJE.

#LYON#LIGA PRVAKA