Strani nogometdiže se prašina

Objavio u autobiografiji šokantne detalje svoje karijere: u Milanu su ga prevarili, a onda je on oderao PSG

Piše R.R.
8. studeni 2018. - 19:15
2018-06-16T131512Z_910027488_RC1EDFA167E0_RTRMADP_3_SOCCER-WORLDCUP-SWE-ZLATAN.JPG
rgx time: 4.8160552978516E-5

Nogometaš LA Galaxyja Zlatan Ibrahimović ispričao je kako ga je 2012. godina tadašnji predsjednik Milana Adriano Galliani otjerao iz kluba, usprkos tome što mu je obećao da ga sigurno neće prodati.

Sve to ispisao je u svojoj autobiografiji baš Zlatan, i to u vrijeme kada talijanski mediji špekuliraju o njegovom mogućem povratku u Milano. Ispada kako Šveđanin nije niti želio napustiti San Siro, ali da je Galliano pogazio danu riječ.

U knjizi stoji cijeli rasplet njegovog transfera iz Milana u PSG i kako je financijski "oderao" francuski klub.

Rekao mi je Adriano "'Ne brini Zlatane, nećemo te prodati". Nekoliko tjedana kasnije dok sam bio kod kuće u Švedskoj i vozio se jet-skijem vidio sam pet-šest propuštenih poziva od menadžera Mina Raiole. Kad sam mu se javio kazao mi je da će me nazvati Leonardo. Ja sam ha pitao "Koji Leonardo ?" Tek onda sam shvatio da Mino priča o sportskom direktoru PSG-a – napisao je Zlatan u svojoj autobiografiji "Ja sam nogomet"

U nastavku je otkrio kako je potpisao za francuski klub i kako ga je financijski "oderao".

"Rekao sam da se neću javiti, Galiano je potvrdio da me neće prodati. Onda mi je Mino rekao: "Znam što je rekao, ali oni su te već prodali'. Tada sam mu rekao da ću otežati PSG-u. Želio sam zadržati plaću iz Milana, pošto sam želio da mi kažu da pretjerujem. Htio sam da se povuku, pa sam iznio sulude zahtjeve misleći da oni to nikada neće prihvatiti. Samo 20 minuta kasnije Mino Raiola me nazvao i rekao: 'Dobio si sve što si tražio" – napisao je u knjizi Ibrahimović.

On je dodao da "nakon toga nije bilo povratka". Rekao sam mu: "U redu, sve spremi. Ja sam čovjek od riječi, kada kažem da ću nešto uraditi, ja to i uradim" – zaključio je priču oko transfera Zlatan Ibrahimović.

#NERED#AUTOBIOGRAFIJA#ZLATAN IBRAHIMOVIć