De Rossi: Neki su očekivali kaos, a mi smo bili odlični

Piše Joomla\CMS\User\User
11. lipanj 2012. - 10:39
U prvoj odigranoj utakmici skupine C Europskog nogometnog prvenstva, branitelj naslova Španjolska i Italija su odigrali utakmicu bez pobjednika (1-1)...

Danieleu De Rossiju, reprezentativcu Italije, je možda bilo i najteže prije ogleda, jer je zbog više sile morao otići iz veznog reda, gdje igra cijelu karijeru, u obranu. Uz to, premijeru u obrani nije mogao zamisliti protiv težeg suparnika.

- Nadam se da sam zadovoljio predstavom, no najbitnije od svega je činjenica da smo protiv jakog suparnika igrali vrlo dobro i da smo uzeli jedan bod, makar smo mogli i tri - rekao je igrač Rome.

- Ne mogu reći da mi je bilo teško u novoj ulozi, ali moram i priznati da mi je jako drago što Fernando Torres nije igrao od početka. S njim bi imali još veće probleme, shvatio sam to kada je ušao tijekom drugog dijela. On je snažan i inteligentan nogometaš.

De Rossi je dodao:

- Neki su možda očekivali kaos nakon što smo onako izgubili od Rusije i poslije svih problema koje smo imali. No, mislim da smo dokazali posve suprotno. Kreirali smo stvarno mnogo šansi protiv svjetskog i europskog prvaka, a to je pohvalno i ohrabrujuće za nove oglede.

TS