Sport Strani nogomet

pomalo iznenađujuće

Trener Juventusa otkrio razloge zbog kojih je izostavio Mandžukića i Cana s popisa za Ligu prvaka: Nema to veze s mojim ranijim odnosom s njim...

pomalo iznenađujuće

Maurizio Sarri pokušao je objasniti svoju odluku o izostavljanju Marija Mandžukića i Emrea Cana iz momčadi prijavljene za utakmice po skupinama u Ligi prvaka.

Mnoge je takva odluka Juventusovog trenera iznenadila, a Can se javno pobunio.

"Nije to bila niti laka niti ugodna odluka, ali bila je nužna. Žao mi je jer su izostavljena dva važna igrača, ali to pokazuje snagu naše momčadi", objasnio je Sarri.

"Šokiran sam i ljut. Obećano mi je nešto sasvim drugo", komentirao je Can.

"Normalno je da igrač ima snažnu reakciju i da su uključene emocije. Mogu razumjeti kako se osjeća i moramo mu dati priliku da to izrazi", dodao je Sarri.

Konkretno o Mandžukićevom izostavljanju Sarri je rekao: "Mandžukić mi je vjerojatno na treninzima pokazao manje od Higuaina i zato sam odabrao njega. Nema to veze s mojim ranijim odnosom s njime. Pa u Chelseaju sam više koristio Girouda, ali na treninzima sam ovoga ljeta vidio Higuaina otprije nekoliko godina".

Podsjećamo, Sarri je Higuaina trenirao u Napoliju, Chelseaju i sada Juventusu i njegova privrženost argentinskom napadaču ne čudi. Ali da za Mandžukića nema nigdje mjesta, to je težak udarac za hrvatskog napadača koji je poznat po svom zalaganju i požrtvovnosti...

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet