Sport Strani nogomet

drži cijenu

Zvijezda Manchester Uniteda šokirala potencijalne kupce: nisu mogli vjerovati kada su čuli koliku traži plaću

drži cijenu

Čileanski nogometni reprezentativac Alexis Sanchez stigao je u ManchesterUnited početkom 2018. godine iz Arsenala i postao najskuplji nogometaš kluba, ali i u Engleskoj.

Od napadača se na Old Traffordu puno očekivalo, ali nažalost po Crvene vragove nije opravdao uloženo i navijači kluba sve više zazivaju njegov odlazak.

Jedan od najvećih problema i ono što najviše smeta navijače Uniteda je Sanchezova plaća koja iznosi vrtoglavih 500 tisuća funti tjedno i već sada se zna kako će u Manchesteru učiniti sve kako bi ga ovog ljeta prodali i tako oslobodili budžet za druge igrače.

Kako prenosi Football Italia ingteres za Čileanca pokazali su Inter i Juventus, ali upravo bi odšteta i visina njegove plaće mogli predstavljati problem.

Sanchez je navodno već u samom startu šokirao zaintereirane obzirom kako nema namjeru odustati od svojih trenutačnih primanja i traži 12 milijuna eura po sezoni.

U Interu su jasno poručili ukoliko želi doći da mora pristati na duplo manju plaću dok mu u Juventusu navodno nude  'samo' 4,5 milijuna eura po sezoni.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet