Sport Strani nogomet

zaboravili na slavu

Spasila ga policija od okrutnog cipelarenja: nekadašnji reprezentativac Njemačke i osvajač svjetske titule dobio batine na niželigaškoj utakmici

zaboravili na slavu

Okrutan je profesionalni sport, nekada si na samom vrhu, a onda jednostavno nestaneš, potoneš toliko nisko da vijest si samo ako se nešto veliko dogodi. Često i negativno .

Takva je priča vezana uz nekadašnjeg njemačkog reprezentativca i igrača Borussije iz Dortmunda Kevina Grosskreutza, čovjeka koji je 2014. godine u Brazilu s Elfom osvojio svjetsku titulu. I s Borussijom osvajao prvenstva Njemačke (dvaput), Kup i Superkup, a igrao je u finalu Lige prvaka kada je momčad iz Dortmunda poražena od Bayerna.

No karijera je nakon 2015. godine krenula nizbrdo, prvo transfer u Galatasaray, pa povratak u Stuttgart i na posljetku u trećeligašu iz Uerdingena. Iako u relativno dobrim godina, tek mu je 30-ta, Grosskreutz asistira i na klupi Kemminghausena u četvrtoj ligi.

E baš na tom četvrtoligaškom dvoboju je nekadašnji reprezentativac Njemačke upao u sukob s desetak navijača suparničkog Barmbauera koji su ga baš dobro iscipelarili. Društvenim mreža kruži video udaranja, na kraju je Grosskreutza spasila i policija koja se umiješala u obračun kako bi spasila cijelu situaciju.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet