Sport Strani nogomet

kakav izljev sreće

Nije mogao sakriti emocije: optuživali su ga da se veseli golovima momčadi kojima je sudio, a Mike Dean navija za - četvrtoligaša! Pogledajte ludu proslavu engleskog suca

kakav izljev sreće

Mike Dean jedan je od najpoznatijih engleskih sudaca u posljednja dva desetljeća, prvi djelitelj pravde koji je u Premier ligi pokazao 100 crvenih kartona. Nerijetko je Dean znao proslaviti gol neke od momčadi kojima je sudio, što ga je često učinilo neomiljenim među navijačima. Ipak, jučer je Dean skupio simpatije cijelog navijačkog svijeta. Osim kod navijača Forest Greena.

Naime, u doigravanju četvrte engleske lige Tranmere je igrao protiv Forest Greena i izborio plasman u finale. Sada će protiv Newporta igrati za plasman u treći rang engleskog nogometa. Ipak, glavna zvijezda nije bio James Norwood, 28-godišnji igrač Tranmerea koji je pogodio za prolaz i veliko slavlje, već upravo spomenuti Mike Dean koji je burno proslavio prolaz na tribinama.

Da su Englezi zaluđeni nogometom nije neka tajna. Fanatizam koji možemo vidjeti na njihovim niželigaškim utakmicama prelazi sve granice, stadioni su popunjeniji nego prvoligaške arene u zemlji viceprvaka svijeta, a snimke poznatog suca sigurno će vas oduševiti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet