Sport Strani nogomet

Živnuli su

Igrači Juventusa orgijali sa šezdeset manekenki: hit je izjava njihovog trenera koja je šokirala talijansku javnost

Živnuli su

Portal King u vlasništvu kontroverznog paparazza Fabrizia Corone, nekadašnjeg supruga hrvatske manekenke Nine Morić, objavio je priču kako su igrači Juventusa nakon poraza u prvom susretu Lige prvaka od Atletica po povratku u Torinu naručili od poznate agencije šezdeset djevojaka s kojima su se zatvorili na privatni party u hotel.

Danima se ova priča vuče po medijima, mnogi nisu vjerovali upravo zbog prošlo Fabrizia Corone koji je znao na sličan način reketariti poznate osobe, traže skandale tamo i gdje ih nema. No ovaj put je izgleda Corona "ubo" pravu stvar, tulum je trajao cijelu noć, hotel je bio zatvoren, djelatnici prilično zatvoreni i diskretni, bez izjava za javnost. Navodno su djevojke hotel napustile ujutro, nakon doručka.

No talijansku je javnost dotukla izjava trenera Juventusa Massimiliana Allegrija koji je bez velikog uzbuđenja potvrdio cijelu priču oko tuluma. Naime bio je upoznat sa svime što se događalo.

- O čemu se radi, bila je to obična večera. Nisam policajac, ja sam trener. Oni su odgovorni i znaju što rade. Kada malo bolje sagledam cijelu situaciju to je zapravo bila i dobra stvar, malo su se opustili i živnuli su na travnjaku nakon toga – šokirao je Allegri medije.

Navodno tulum su ovaj put "preskočili" Andrea Barzagli i Federico Bernardeschi, dok su ostali igrači nazočili večeri u hotelu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet