Sport Strani nogomet

nevjerojatno

Bivši suprug kontroverzne hrvatske manekenke razotkrio veliku aferu: nakon poraza u Madridu igrači Juventusa tulumarili s djevojkama koje su naručili od agencije

nevjerojatno

Nogometaši Juventusa su nakon poraza u prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka od Atletico Madrida utjehu pronašli tulumareći sa 60 probranih djevojaka. Objavio je to talijanski novinar i paparazzo Fabrizio Corona koji tvrdi da za sve rečeno ima i dokaze koje će javno prezentirati.

Navodno su nakon dolaska iz Madrida igrači Juventusa otišli u jedan hotel gdje je za njih organiziran tulum, a jedna agencija je angažirana za dovođenje djevojaka, uglavnom manekenki i modela. Corona navodi da nema detalje što se događalo iza zatvorenih vrata, ali da su na tulumu bili svi osim dvojice igrača, Miralema Pjanića i Frederica Bernardeschija.

Ako se potvrde svi Coronini navodi bit će to jako veliki skandal koji će se provlačiti mjeseci po Italiji. Fabrizio Corona je poznat i kao bivši suprug hrvatske manekenke Nine Morić. U karijeri je imao nekoliko kontroverznih situacija zbog iznuđivanja poznatih osoba, stoga dok je prezentira čvrste dokaze malo tko baš vjeruje u sve detalje. Ipak, tko zna?

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet