Sport Strani nogomet

pukla ljubav

'Reci ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, je li ti jasno!': Argentinac izbačen iz momčadi zbog sukoba s Perišićem?

pukla ljubav

Još jučer se pojavila vijest po kojoj Mauro Icardi nije stavljen na popis igrača Intera za današnji prvi susret 1/16 finala Europske lige protiv bečkog Rapida, a sada je u talijanske medije procurila vijest da je Argentinac izbačen iz momčadi. Navodno zbog sukoba s Ivanom Perišićem - pišu Sportske novosti.

Prema navodima Il Giornalea, preciznije novinara Franca Ordinea na kojeg se pozivaju svi ugledni talijanski mediji, Icardi i hrvatski reprezentativac imali su sukob u svlačionici nakon što je žena argentinskog nogometaša Wanda nedavno u jednoj emisiji komentirala da bi iza Perišićeve želje za odlaskom iz Intera možda mogli stajati i osobni problemi.

"Reci svojoj ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, je li ti jasno!" - navodno je ljutiti Perišić urlao na poznatog napadača.

Ako je ovo istina, ispast će da Icardi ima problema s još nekoliko igrača, jer, kako pišu Talijani, osim izbacivanja iz momčadi, sada mu je oduzeta i kapetanska vrpca.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet