Sport Strani nogomet

nemaju oni taj novac

Trener Intera otkrio talijanskim novinarima: Arsenal je mahao lažnom ponudom za hrvatskog reprezentativca

nemaju oni taj novac

Trener Intera Luciano Spalletti otkrio da je Arsenal cijelo vrijeme mahao lažnom ponudom za kupovinu hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića. Istina je da je Perišić zatražio transfer, no vrlo brzo se otkrilo da Arsenal ne želi kupiti igrača nego ga samo dovesti na posudbu.

Perišića je sigurno zaintrigirala ponuda Arsenala no kada je trebalo sjesti za stol i definirati transfer "topnici" su se povukli i na posudbu doveli Denisa Suareza iz Barcelone.

Ivan je odličan čovjek, vrlo je brzo shvatio o čemu se sve radi. No ovo je bio prijelazni rok u kojem je svatko nešto pokušavao. Sve je to iza njega, razgovarali smo i Ivan će biti u momčadi, on je profesionalac, za njega je ta priča završena, potpuno je spreman – kazao je Spalletti novinarima i nastavio:

- Takve ponude u zadnji čas svakog izazivaju, ništa čudno i da je Arsenal bio ozbiljan ne bi pravili probleme oko transfera. Budimo realni, pa tko bi normalan pustio na posudbu igrača kakav je Perišić, on je temelj naše momčadi. Osim toga njegove je cijena izuzetno visoka, onaj tko ga poželi dovesti morat će spremiti značaj iznos novca.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet