Sport Strani nogomet

milijunski pregledi

Zlatan 'raspalio' Halida u svlačionici Galaxyja i digao sve na noge: objavu mu komentirali Hrvat, Srbin i Bošnjak, zvijezde Barcelone, Juventusa i Manchester Uniteda

milijunski pregledi

Zlatan Ibrahimović je globalna zvijezda, jedinstvena pojava u svijetu svjetskog nogometa. Teško je povjerovati da je svaki njegov post toliko viralan, ali činjenica je da svojim potezima izaziva pozornost, čak i kada je na drugom kraju svijeta.

Na početku priprema u svlačionici Los Angeles Galaxyja Zlatan lagano pada u sevdah uz Beograđanku Halida Bešlića koju je "raspalio na najjače". Video se za čas proširio internetom, Instagram "gori" s preko 6,5 milijuna ulazaka, komentiraju i oni koji ne razumiju riječi Halidove pjesme.

Prvi od sportaša je reagirao nekadašnji Zlatanov prijatelj i suigrač iz Manchester Uniteda srpski reprezentativac Nemanja Matić koji je ostavio duhoviti komentar ispod videa (seljak, uz emoje srca op.p.). Nakon Nemanje oglasila su se još dvojica nogometaša, reprezentativci BiH i Hrvatske. Dok je "zmaj" Miralem Pjanić član Juventusa ostavio samo "srca" ispod komentara, Vatreni Ivan Rakitić iz Barcelone je dodao još i tekst "samo je jedan Zlatan Ibrahimović".

Sada i Halid može biti ponosan jer svjetski poznate nogometne zvijezde imaju jednaki ukus i obožavaju njegove pjesme. Oni koji nisu shvatili riječi pjesme sigurno su očarani melodijom, ali vidjevši smirenog Zlatana sigurno su preko google tražilice (po)tražili o čemu se tu radi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to business @lagalaxy

Objavu dijeli Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet