Sport Strani nogomet

niske strasti

Skandalozna prepiska nogometnih reprezentativaca: Ognjen čestitkom 'zapalio', Anel mu prijetnjom uzvratio

niske strasti

Čini se da bi sportaši morali biti prvi oni koji bi trebali smirivati niske strasti. No dogodi se tako da ponešto izmakne kontroli pa se "zapale" društvene mreže. Što u najmanju ruku nije dobro, raspirivanje mrženje trebalo bi biti daleko od sportaša.

Još je gore kada se radi o reprezentativcima, ovaj put nogometnim, iste zemlje. Bosna i Hercegovina kao da leži na bačvi baruta. Prvi je vatru potpalio Ognjen Vranješ, nogometaš koji je nedavno istetovirao i četničkog vojvodu Momčila Đujića na ruci, i to objavom fotografije gdje je s prijateljima na Božić, a popratni komentar mu je bio "drhte ruke oko Banja Luke". Stih je to iz pjesme Baje Malog Knindže "Ne volim te Alija, zato što si balija".

Na reakciju se nije niti trebalo dugo čekati, suigrač iz reprezentacije Anel Hadžić odmah je na svom Instagramu objavio pjesmu Dina Merlina "Da te nije Alija ..." uz popratni komentar "Drhte? Ne vjerujem".

Nije lako niti izborniku "zmajeva" Robertu Prosinečkom voditi ovako podijeljenu, multinacionalnu reprezentaciju, ali da se i izvan terena slažu kao u igri, Upravo bi sportaši morali biti ti koji će gasiti niske strasti, što očito kod mnogih nije slučaj.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet