Sport Strani nogomet

Svi mu žele biti prijatelj

Totalno bizarno: zvijezda Barcelone plaća prijatelja s kojim provodi slobodno vrijeme i igra videoigrice

Svi mu žele biti prijatelj

Ako ovo ne spada u svjetske bizarnosti onda je teško razlučiti što je realno u današnjem svijetu. Barem je ovo vesela vijest koja je nasmijala mnoge nogometaše, ali i one koji prate nogomet. Svi znaju da skupo plaćena zvijezda Barcelona Ousmane Dembele ima "svojih problema".

No Marca je otkrila i da Dembele plaća svom najboljem prijatelju 15.000 eura kako bi se družio s njim i igrao videoigrice. Riječ je Moustaphi Diattau kojeg Dembele poznaje od ranog djetinjstva. Da je to prijateljstvo čvršće i od mjesečne plaće govori i činjenica da je Dembele "sredio" čak i probu u Borussiji Dortmund za Diatta, ali je ovaj nije prošao.

Naravno da nakon ove vijesti društvene mreže gore, svatko ima svoj komentar, recimo nekadašnji stoper Barcelone i Borussije, danas u Betisu, Marc Bartra je čak na Twitteru pitao Dembele "zar ti nisam i ja prijatelj".

Priznajte da bi s velikim guštom igrali igrice i družili se s Dembelom za ovakvu plaću. Naravno nećete je koristiti za snack i sodu za vrijeme druženja. Francuz je baš zvijezda, ima i svoj entourage.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet