Sport Strani nogomet

Još jedan nezadovoljan

Argentinski trener progovorio o Modriću i 'Zlatnoj lopti': Definitivno je imao veliku sezonu, ali su za mene najbolja bila njih dvojica

Još jedan nezadovoljan

Legendarni trener Atletico Madrida, Diego Simeone javno je izrazio mišljenje kako su nogometaši koji dolaze iz Reala privilegirani kada se dodjeljuju individualne nagrade. Simeone se nadao kako bi njegov napadač, Francuz Antoine Griezmann mogao ove godine podići "Zlatnu loptu", ali ona je u konačnici pripala Luki Modriću.

- Igrati u Atleticu bitno otežava dolazak do nagrada, jer smo kroz povijest uvijek morali puno više raditi kako bismo se uopće približili nekim važnijim klubovima. Griezmann je krenuo iz puno teže pozicije nego Modrić, rekao je Simeone, pa nastavio:

- Kada je Antoine u pitanju ja bih na njegovom mjestu bio sretan. Osvojio je Svjetsko prvenstvo što je jako teško napraviti. Čestitam Modriću, definitivno je imao veliku sezonu, ali su za mene najbolji bili Varane i Griezmann.

Upitan je Simeone što misli o vrataru Courtoisu.

- Nemojte me nasmijavati, znam što želite da kažem. Courtois ode u Real Madrid i odjednom postane najbolji vratar na svijetu, a kada je bio kod nas, tu nagradu je dobio Keylor Navas. Puno stvari ovdje nema smisla. U današnjem nogometu moraš znati gdje si i što te čeka. Onda je lakše živjeti sa svim - poručio je Simeone.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet