Sport Strani nogomet

slijedi duga stanka

Stravična ozljeda napadača Arsenala: nakon jednog doskoka nastradao je gležanj, a lica suigrača odavala su dramu na travnjaku

slijedi duga stanka

Arsenalov napadač Danny Welbeck pretrpio je tešku ozljedu u dvoboju protiv lisabonskog Sportinga, s terena je iznesen na nosilima s maskom kroz koju mu je davan kisik kako bi se spriječilo padanje u šok. Prema prvim informacijama nastradao je gležanj, ali se ne zna je li u pitanju lom ili samo jako iščašenje.

 

Uglavnom sve je pred kraj prvog poluvremena izgledalo bezazleno, jedan ubačaj u kazneni prostor i dvoboj Welbecka sa stoperom Sebastianom Coatesom, no doskok je bio neugodan. Odmah nakon što se srušio oko Welbecka su se okupili njegovi suigrači, napadač Arsenala bio je u velikim bolovima. Same reakcije igrača "topnika" su govorile da nije riječ o običnom uganuću. Sada je samo sigurno da će 27-godišnji napadač dulje vrijeme izostati s travnjaka.

 

Inače Welbeck se nalazio na popisu izbornika Garetha Southgatea za predstojeći dvoboj Lige nacija protiv Hrvatske koji će se igrati 18. studenog na Wembleyu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet