Sport Strani nogomet

vidljiv i bijeli dim

Problem se pojavio na stražnjem rotoru: list The Sun objavio šokantnu snimku uzleta i pada helikoptera vlasnika Leicestera

vidljiv i bijeli dim

Leicester je obavila tuga nakon tragične pogiblje vlasnika kluba Vichai Srivaddhanaprabha s kojim su se u trenutku pada helikoptera nalazili njegovi suradnici Nursara Suknamai i Kaveporn Punpare, pilot Eric Swaffer i kopilotkinja Izabela Roza Lechowicz.

Iako su se već pojavili snimke stravičnog pada, najtiražniji britanski tabloid The Sun objavio je na šokantniju snimku pada helikoptera snimljenu s travnjaka stadiona. Na snimci tragedije se vidi kako helikopter s putnicima uzlijeće s travnja stadiona, leti kratko vrijeme iznad stadiona, te potom gubi visinu i naglo pada izvan stadiona gdje se prilikom udara o zemlju i zapalio.

Prvi izvještaji o nesreći govore kako se problem pojavio na stražnjem rotoru helikoptera, iako se na snimci može vidjeti i bjeličasti dim.

- Ovo je trenutak kad je helikopter, u kojem se nalazio vlasnik i milijarder Leicester Cityja, uzletio s terena, nakon čega se počeo nekontrolirano ponašati i naposljetku pao na tlo. Na snimci se može vidjeti kako se prilikom uzlijetanja helikoptera, pojavljuje misteriozan bijeli dim za koji su izvori rekli kako je bezopasan i kako vjerojatno neće biti povezan s uzrokom ove tragedije - piše The Sun.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet