Sport Strani nogomet

nakon finala Lige prvaka

Kapetan Real Madrida otkrio kroz kakav je prolazio pakao: Moja djeca i ostali članovi obitelji dobivali su prijetnje smrću

nakon finala Lige prvaka

Bio je na meti navijača i na Wembleyu, iako je nosio dres španjolske reprezentacije jedan dio Engleza mu nije oprostio star u finalu Lige prvaka kada je zbog ozljede igru napustio najbolji igrač Liverpoola Mohamed Salah. Sergio Ramos očito još dugo na Otoku neće biti persona grata, taj udar navijača će morati izdržati.

Nakon finala Lige prvaka Ramos je bio javno optužen za namjerno ozljeđivanje Salaha, proganjali su ga navijači po društvenim mrežama, prijetilo se tužbama. Osjetio je To Ramos i na Wembleyu, svaki kontakt s loptom popraćen je zvižducima

- Čuo sam zviždanje, ali sam se trudio sve to izbrisati kako ne bi utjecalo na moju igru - rekao je Ramos.

Otvorio je dušu kapetan "kraljevskog kluba" pa je medijima u Engleskoj otkrio i svoju stranu priče, te svega što se događalo nakon finala Lige prvaka.

- Ljudi samo vide ono što se događalo na utakmici. Ne zanima ih što su moja djeca i ostali članovi obitelji dobivali prijetnje smrću! Njima je sve to šala. To je jako osjetljiva tema. Moja savjest je mirna. Ja sam već rekao sve što sam imao o tom detalju s utakmice i nemam više što dodati - rekao je Ramos.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet