Sport Strani nogomet

Messijevo ludilo

Otkrivaju se detalji skandala u argentinskoj svlačionici: 'Deset puta si me pitao tko treba igrati! Nikada ti nijedno ime nisam rekao!'

Messijevo ludilo

Poraz od Hrvatske je potpuno "razmontirao" Argentince, takav potop nisu očekivali o top je pokrenulo čitav niz žestokih sukoba. Navodno je predvodnik bio Lionel Messi, ali u napadu na izbornika Jorgea Sampaolija nije bio usamljen, slijedili su ga neki iskusniji igrači.

Što se sve događalo u svlačionici neposredno nakon poraza od Hrvatske otkrio je poznati argentinski novinar Ariel Senosiain koji je objavio svoju knjigu "Mundijalske priče". Navodi se da je svađa bila izuzetno brutalna, čak ima i transkripte što je tko urlao u vrijeđanju koje je prilično trajalo.

- Ništa ne razumijemo što pričaš! Ne vjerujemo ti! Hoćemo imati svoje mišljenje vikali su igrači nakon što su okružili izbornika i njegov stožer.

- Mišljenje o čemu – uzvratio je Sampaoli

- O svemu.

- Vi želite sve sami raditi

Nakon te rečenice Messi je eksplodirao

- Deset puta si me pitao tko treba igrati! Nikada ti nijedno ime nisam rekao! Reci sada pred svima, jesam li izgovorio bilo koje ime ?

Navodno ovo incidentu je nazočio i predsjednik Saveza Claudio Tapia koji je samo Sampaoliju kazao:

- Moraš se predati.

Očigledno je da je Messi nakon ovog skandala preuzeo komandu, jer se u susretu protiv Nigerije vidjelo kako Sampaoli u finišu utakmice pita najboljeg igrača hoće li uvesti u igru Aguera. "Gaučosi" su prošli skupinu, i potom u osmini finale ispali od kasnijeg prvaka Francuske, Jorge Sampaoli je u međuvremenu dobio otkaz kao izbornik reprezentacije.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet