Sport Strani nogomet

Veselje na sve strane

Urnebesna zabava na Crvenom trgu: ruska policajka uspjela napraviti selfie s lažnim Southgateom

Veselje na sve strane

Dan prije utakmice vesela je bila atmosfera na Crvenom trgu. Stigli su i hrvatski navijači, nekoliko manjih grupica u jako dobrom raspoloženju. Pala je i fotografija s policajkom i policajcem koji inače bježe od kamera i fotoaparata kao vrag od tamjana. Zajedno su se družili navijači različitih reprezentacija, inače veliki rivali Kolumbijci, Argentinci, s njima i Belgijci. A glavna atrakcija bio je dvojnik engleskog izbornika Garetha Southgatea.

Hrvati imaju Denu izbornika huligana, a Englezi falšeg Southgatea. Jedna prelijepa plavuša (znam da je kliše, ali zaista je tako bilo!), da uz to i policajka (ponavljam znam da je to zaista teški stereotip, ali nije do mene!) ni ne sumnjajući da je zaista riječ o Southgateu prišla je i porazgovarala s "izbornikom".

- Može li fotografija? - nakon kraćeg razgovora napravila je zajednički selfie.

Valjda je mislila da je cijela strka oko njega zato što je u pitanju zaista izbornik. Nakon toga je nastao potpuni urnebes. Nema tko se nije poželio fotografirati sa "Southgateom". A mi više i nismo toliko sigurni da je Rusija toliko sigurna zemlja.

Kad lijepa policajka sazna istinu, a bolje zbog vlastitog obraza da je nikad ne sazna, ne gine "Southgateu" kazna zbog lažnog predstavljanja službenoj osobi. I da, nije bila jedina koju je ruski Southgate preveslao. Valjda originalni neće i Hrvate na Lužnjikiju.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet