Sport Strani nogomet

užas u srcu europe

Kapetan Turske izazvao suludi incident: na tribinama mu napali obitelj, a on prijetio klanjem

užas u srcu europe

Ponekad sport izgubi sav smisao kada vidite ovako užasne scene. Turska i Tunis su u Genevi igrači prijateljski dvoboj, no nitko ne priča puno o nogometu, igri, golovima (inače je završilo 2:2) nego o strašnom potezu kapetana Turske, i suigrača Nikole Vlašića iz Evertona, Cenka Tosuna.

Tosun je zabio prvi zgoditak na utakmici iz penala i tada su počeli neredi. Navodno na tribini gdje je bila Tosunova obitelj nekoliko navijača Tunisa je izazvalo incident. Napadnuti su izgleda bili otac i stric turskog kapetana što je ovog potpuno izludilo, pa je s travnjaka krenuo u obračun.

Iako su ga suigrači sprječavali Tosun se probio do tribine gdje su bili neredi, verbalno se obračunao s navijačima, a onda napravio stravičan potez, prijetio je klanjem nekima na tribini. Utakmica je bila prekinuta, a zbog ove prijetnje "krvnom osvetom" Tosun je dobio crveni karton. Sve se uskoro primirilo, Turska je nastavila s igračem manje utakmicu, no malo koga je to više toliko zanimalo. Sve je ostalo u sjeni prijetnje klanjem. U srcu Europe, neutralnoj Švicarskoj.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet