Sport Strani nogomet

novo svjetlo

Svijet ga optužio i traže od njega odštetu, no pogledajte snimku i sami zaključite je li kapetan Real Madrida zaista kriv

novo svjetlo

Zbog čega ga niste uhitili i odveli u zatvor ? Uništio je nogomet i nanio duševne boli navijačima ? Naslovi su vrištali sa svih strana, oni manje vični nogometu su naravno tražili i moralnu odgovornost suca Milorada Mažića zbog toga što nije dodijelio crveni karton Sergiju Ramosu zbog starta nad Mohamedu Salahu.

Dapače čak su se neki ohrabrili i podnijeli tužbu protiv Ramosa tražeći milijardu dolara odštete zbog duševnih boli.

No društvenim mrežama kruži i snimka koji spomenuti dvoboj pokazuje iz sasvim drugog kuta i koji je već mnoge "slomio" oko isključive krivnje kapetana Real Madrida. Snimka iz drugog uta pokazuje da je upravo Mohamed Sala u borbi za poziciju krenuo rukom naprijed, da je inicirao kontakt nakon čega je njegova ruka ostala ukliještena prilikom pada. Jer je ostala u neprirodnom položaju.

Istina Salahove suze, i hladan izraz lica Sergija Ramosa obišle svijet, nema onog tko nije kapetana Real Madrida osudio, bez suda i prava obrane. No ovaj snimka baca potpuno drugačije svjetlo na cijeli slučaj. Uostalom pogledajte sami i donesite odluku.

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet