Sport Strani nogomet

prešli granicu

Pronašli krivca za poraz od Juventusa: navijači prijete silovanjem i likvidacijom supruge stopera Intera

prešli granicu

Teško je prihvatiti poraz svog kluba u dramatičnoj završnici, nekako se uvijek traži krivac na kojem bi se „ispraznila“ negativna energija. No u toj bijesu, ljutnji znaju navijači prijeći i granicu. Nakon derbija Intera i Juventusa u kojem je „stara dama“ u posljednje tri minute preokrenula rezultat i od 1:2 stigla do pobjede 3:2 navijači „Nerazzurra“ su pronašli svog „Pedra“.

Sav bijes je usmjeren na defenzivca Davidea Santona, što i nije neki veliki problem za profesionalne nogometaše koliko činjenica da su u svojim prijetnjama prešli sve granice dobrog ukusa. Pa je tako osim Stantona na meti se našla i njegova supruga Chloe Sanderson, poznata manekenka. Naime nekoliko sati nakon završetka utakmice Chloe je dobila prijeteće poruke u kojima im navijači prijete silovanjem i likvidacijom. Dovoljno da ne izlazi iz kuće s djetetom i da se dobro zaključa.

Teško je ovo razdoblje za obitelj Santon/Sanderson s obzirom na to da manekenki otac boluje od karcinoma i izgledi nisu baš najbolji, a s obzirom na „silne želje navijača“ nije u mogućnosti biti stalno uz svoju obitelj.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet