Sport Strani nogomet

Ima francuskog buldoga

Supruga mu dopustila: strijelac dva gola protiv Arsenala kupio psa i nazvao ga 'Gunner'

Ima francuskog buldoga

Branič engleskog nogometnog drugoligaša Nottingham Foresta Eric Lichaj, koji je u nedjelju postigao dva pogotka u 4:2 pobjedi njegove momčadi kojom je iz FA Kupa izbacila branitelja naslova Arsenal, kupio je psa i nazvao ga "Gunner" (Topnik), prema nadimku za igrače Arsenala.

Lichaj je ranije ove sezone objavio kako mu je njegova supruga rekla da pristaje na kupovinu psa jedino u slučaju da on postigne "hat trick" u nekoj utakmici, no navijači i igrači Foresta su nakon nedjeljnog susreta pokrenuli inicijativu nazvanu "Dajte Ericu psa" u kojoj su ju "zasuli" fotografijama pasa putem socijalnih medija kako bi ju natjerali da popusti.

Inicijativa je bila uspješna jer je Lichaj u utorak putem Twittera objavio fotografiju u kojoj drži francuskog buldoga i potpisom: "Želio bih svima pokazati najnovijeg člana obitelji Lichaj - Gunnera".

Lichaj je postigao prva dva gola za Forest u prvom poluvremenu, a mogao je kompletirati i "hat trick" u nastavku da su mu suigrači prepustili izvođenje jednog od dva 11-erca koja su dosuđena u njihovu korist.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet