Sport Strani nogomet

NIJE BILO ŽELJE

Jose Mourinho u prolazu čuo izjavu svog igrača nakon susreta: njegova reakcija bila je zbilja brutalna

NIJE BILO ŽELJE

Dvoboj i poraz protiv Huddersfielda je posebno naljutio menadžera Manchester Uniteda Josea Mourinha, ne toliko zbog samog rezultata koji je porazan već zbog angažmana njegovih “zvijezda”. Neporaženi ove sezone u prvenstvu United je trebao obaviti lagano svoj posao, no Huddersfield je zasluženo stigao do bodova.

No Mourinho je potpuno eksplodirao nakon susreta kada je čuo izjavu Andera Herrere, prvi blic-intervju nakon utakmice. Herrera je naime kazao da su ovaj dvoboj odigrali s manje “strasti nego inače” i da “pristup nije bio pravi”

Special one se nije suzdržao, na press konferenciji je krenuo s komentarom te izjave. I nije imao nimalo milosti prema svojim igračima.

 

 

- Pristup je bio jako loš. Kada ovako izgubiš to je blago rečeno. Čuo sam što je Ander Herrera kazao novinarima, da su pristup i želja bila na jako niskoj razini. Bože moj. Kad sam to čuo razmišljao sam da ih sve dovedem na konferenciju jer ja ne znam kako bi ovo objasnio – ispričao je Mourinho.

Priznao je Portugalac da mu je ovaj poraz najteži od kada je na klupi Uniteda, ispričao se svima od 2200 navijača koji su doputovali na ovo gostovanje i kisnuli na tribinama kako bi pomogli igračima.

- Ne sjećam se niti jedne prijateljske utakmice u kojoj je pristup bio tako loš. Nešto se pokušalo u drugom poluvremenu, možda smo mogli izvući neodlučeno, ali to ne bi bilo pošteno jer Huddersfield bio bolji – rekao je Mourinho i zaključio:

- Jako sam razočaran, da sam navijač Uniteda, a ne menadžer, bio bi još više razočaran. Može se izgubiti od boljeg protivnika, kvalitetnije momčadi. Ali nikako od protivnika kod kojeg niste pokazali ni malo želje, borbenosti. Stoga, da, jako sam razočaran.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet