Sport Strani nogomet

Ništa od razmjene

Inter odbio ponudu Arsenala: nekadašnje najskuplje pojačanje ostaje u Londonu uz mizeran učinak

Ništa od razmjene

Nadali su se na Emiratesu da će u posljednji čas uspjeti nešto o spasiti i dobiti nadu za budućnost, ali pokušaj da se Interu proda Mesut Özil za nešto novca i jednog igrača nije uspio i njemački reprezentativac ostaje u dresu Arsenala vjerojatno do isteka ugovora. A onda što bude dalje .... Nekadašnje najskuplje pojačanje, Özil nije niti izbliza pružio ono što se od njega očekivalo, a na kraju će vjerojatno i otići bez odštete.

Zapravo su u Arsenalu imali plan dati Özila i dobiti u zamjenu mladog Joao Marija i nešto novca. problem je nastao kada je trener Luciano Spaletti odbio takvu mogućnost jer mu je mladi Portugalac u planovima za ovu sezonu, ali i za budućnost. To je i pokazao dajući Joao Mariju priličnu minutažu na početku sezone.

Uz to javna je tajna da Spaletti nimalo ne cijeni Özila, niti kao igrača, a niti osobno jer smatra da ovakve razmjene su zapravo samo spašavanje karijere. Uz to zna se da je Mesut Özil odbio potpisani produljenje ugovora s Arsenalom od 250.000 eura tjedne plaće što je za talijanskog stručnjaka bio dovoljan znak da odustane od bilo kakvog posla.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet