Sport Strani nogomet

IZVRIJEĐAO RIVALE

Skandalozna objava predsjednika Lyona potresla francuski nogomet: 'Oni koji razumiju humor shvaćaju ovu ironiju'

IZVRIJEĐAO RIVALE

Francuski nogomet potresa skandal kojega je izazvao predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas, objavivši na Twitteru post upućen predsjedniku PSG-a Nasseru Al-Khelaifiju. Kratki video prikazuje malog klokana koji dodiruje genitalije, te u opisu stoji “Nasser i financijski fair-play” ili njegovo mišljenje kako se PSG drži financijskog fair-playa i poštuje pravila UEFA-e. Iako se Aulas u međuvremenu “ispričao” kolegi Al-Khelaifiju, te svima koji su ostali “šokirani” ovim postom, istakao je i kako ne žali za objavom ovog posta.

Jean Michel Aulas je inače hiperaktivan na društvenim mrežama, sam tvrdi kako je njegov post followere oborio s nogu do te mjere da je bio blokira od re-tweeta. No svejedno mnogima se nije svidjela ova objava pa je sam Twitter “skinuo” sa Aulasova accounta iako je objava ostala “kružiti” mrežom.

Što je isprovociralo predsjednika Lyona na ovakvu reakciju ? Prije svega sulude svote kojima su plaćeni Brazilac Neymar i Kylian Mbappé koji bi uskoro trebao zaigrati za PSG. S obzirom na to da je Lyon među konkurentima jasna je Aulasova frustracija.

- Oni koji razumiju humor i ironiju, njima je ovo smiješno. Istina je da ono što se događa u stvarnom život prelazi svaku granicu. Svima koji su šokirani mojom ironijom, ispričavam se. Iako je ovo duhovito. Meni je smiješno kada sam pročitao neke odgovore na moju objavu, ta vrijeđanja ne smatram ozbiljnim. Razumijem da netko voli PSG i da je vatreni navijači .- kazao je Aulas.

Inače ovo nije prvi put da je PSG na meti predsjednika Lyona koji je izražavao svoje negodovanje zbog politike Parižana koje je optužio da uzrokuje "potpunu deregulaciju" tržišta povećanjem iznosa transfernih isplata i traženih plaća prema klubovima i igračima. Naravno i da se pri tome ne poštuju pravila igre.

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet