Sport Strani nogomet

Odigrao turnir gotovo bez greške

Nema sredine, ili ga mrzite ili ga ne volite

Odigrao turnir gotovo bez greške

Za neke se nogometaše kaže da ih ili mrzite ili volite samo za stopera Real Madrida vrijedi drugačije pravilo – Pepea ili mrzite ili ne volite. Šalu na stranu, no nema onoga kome barem jednom nije “pukao film” gledajući uz Balotellija i Diega Costu jednog od definitivno najiritantijih trkača za loptom današnjice.

Kako udara protivničke igrača s tla, kako iritantno loše glumi da ga je netko udario... Ali na Euru to je bio neki drugi Pepe. Odigrao je turnir gotovo bez greške, u tandemu s Joseom Fonteom činio je zid pred Rui Patriciom. A ovaj put ga je bilo i milina gledati, bez suvišnih glumatanja i eskapada kako smo ga navikli gledati u dresu Reala.

- Pobijedili smo za Ronalda – ponavljao je nakon trijumfa najbolji igrač finala. Možda i cijelog turnira. Ta nagrada je ipak otišla u ruke Antoinea ‘Grizou’ Griezmanna. No, ako je Fabio Cannavaro  osvojio Zlatnu loptu 2006., nakon što mu je titulu igrača SP-a ‘ukrao’ Zinedine ‘Zizou’ Zidane, zaslužio ju je možda i još jedan stoper Pepe. Nije ovo nikakav ePepe, to su činjenice.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet