Sport Strani nogomet

'Čekićari' kalkuliraju

Suvlasnik West Hama: Biliću novi ugovor u siječnju

'Čekićari' kalkuliraju

Vodstvo West Hama ponudit će Slaven Biliću novi ugovor u siječnju sljedeće godine kada se uvjere da hrvatski trener nije čudo za jednu sezonu, objavili su u petak britanski mediji.

"Ponudit ću Biliću novi ugovor u siječnju. Želim se uvjeriti da nije čudo za jednu sezonu. Siguran sam da nije, ali ću ipak pričekati do siječnja", izjavio je suvlasnik West Hama David Sullivan.

Bilić je prošlog ljeta potpisao trogodišnji ugovor sa West Hamom, a klub pod njegovim vodstvom oduševljava igrom i rezultatima.  Nalazi se na petom mjestu Premiershipa sa 50 bodova, jednim bodom manje od četvrtog mjesta koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka i na kojem se trenutačno nalazi Manchester City. Također, "čekičari" imaju priliku izboriti polufinale FA kupa ako u ponovljenom susretu četvrtfinala eliminiraju  Manchester United.

Od iduće sezone West Ham će igrati na preuređenom Olimpijskom stadionu u Londonu čiji će kapacitet biti 60.000 mjesta, što je za 25.000 više od kapaciteta stadiona na Upton Parku na kojem igraju od 1904. godine.

Tako će novi West Hamov stadion imati jednak kapacitet kao i Arsenalov, a više gledatelja prima samo Old Trafford na kojem igra  Manchester United.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet