Strani nogometželi igrati s Mbappeom

Belgijski reprezentativac želi pomoći 'kraljevskom klubu': Nogometaš nikad ne bi trebao stajati sto milijuna eura, ali to je tržište u kojem se nalazimo

Piše R.R.

Poznato je koliko se Real Madrid divi Kylianu Mbappéu, a jedan od onih koji bi volio pomoći u cijeloj priči je i Eden Hazard.

– Puno je mladih igrača koji imaju veliki potencijal, ali ako Kylian ovako nastavi, bit će jedan od najboljih igrača u povijesti - kazao je Hazard.

– S 20 godina sam bio prvak Francuske s Lilleom, ali što se tiče statistike, nema usporedbe između mene i njega. Ja sam se razvijao pomalo, a Mbappé je već na vrhuncu s 20 godina - dodao je Belgijanac.

Hazard je ovo ljeto pojačao Real kao zamjena za Cristiana Ronalda.

– Kada izađem na teren, ne razmišljam o činjenici da je Cristiano bio ovdje prije mene i da moram biti bolji od njega. Neću postići više golova od njega, to je sigurno, ali pokušat ću donijeti ono što znam da mogu - objasnio je Hazard.

Od Hazarda se puno očekuje jer je stigao iz Chelseaja kao velika zvijezda za 100 milijuna eura.

- Transferi su danas nenormalni. Nogometaš nikad ne bi trebao stajati sto milijuna, ali to je tržište u kojem se nalazimo. Da sam stajao pet milijuna eura, igrao bih na isti način - zaključio je Belgijac.

#REAL MADRID#EDEN HAZARD#KYLLIAN MBAPPE