Strani nogometdebakl u pireju

'Ovo je najkukavičkija sezona Zvezde u povijesti': srpski mediji žestoko kritiziraju nastup svog predstavnika u Ligi prvaka, a krivicu svaljuju na strance

Piše SN

Klubovi iz regije više ne sudjeluju u europskim uzbuđenjima UEFA-inog kalendara, jer je osim Dinama i Crvena zvezda poražena u posljednjem kolu Lige prvaka. Trebao im je bod, bili su blizu (do 85. minute), a uz promašen penal nikako se ne mire s oproštajem, pišu Sportske novosti.

"Jander nas je izbacio iz Europe!", veliki je naslov na B92. Naravno, riječ je o braniču koji je ušao kao zamjena u 82. minuti, a da bi samo nekoliko minuta kasnije zaigrao rukom u svom šesnaestercu.

"Imali smo sve u našim rukama i onda ovako! Tragedija!", rekao je Marko Marin nakon poraza 1-0 od Olympiacosa.

Zvezda je imala uvjerljivo najgoru gol razliku (3-19), no svejedno su imali šanse za prolazak dalje uoči posljednjeg kruga.

"Jander ušao završiti posao, budući da Olympiacos ne zna", Ovo je najkukavičkija sezona Zvezde u povijesti", "Pa kome ste to dali da vam puca penal!", "Dva stranca u Zvezdi, jedan promašio penal, drugi napravio penal..., samo su neki od komentara na tamošnjim portalima.

A oglasio se i nesretni Brazilac Jander koji je na Instagramu - citirao bibliju: "Zovi me, i odazvaću ti se, i reći ću ti velike i tajne stvari, za koje ne znaš".

Dobio je nekoliko stotina uvreda, a sve se svode na: "Odlazi što prije!"

Zvezda se poput Dinama oprostila od europskih uzbuđenja, no s onu stranu Dunava ne prevladava mišljenje da su nezasluženo završili na četvrtom mjestu, dapače...

"Dinamo je još i nešto odigrao, mi ništa", zaključuju s usporedbama tamošnji portali.

#LIGA PRVAKA#CRVENA ZVEZDA