Sport Rukomet

bravo svima!

Slika za povijest i ljepšu budućnost: pogledajte kako hrvatski rukometaši pozdravljaju srpske mališane

bravo svima!

U trećem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo rukometne reprezentacije Srbije i Hrvatske podijelile su bodove u beogradskoj Štark areni (25-25), pišu Sportske novosti.

Hrvatski rukometaši spašavali su bod u posljednjim trenucima susreta pa se može reći da su nešto bolji dojam ostavili nakon utakmice i izvan terena.

Naime, hrvatski reprezentativci nakon dvoboja pozdravili su se djecom na tribinama Štark arene, dajući im "petice", dok su, kao što je na svom Instagram profilu otkrio fizioterapeut reprezentacije Damir Kajba, gostujuću svlačionicu ostavili čistom i urednom...

"Srpska djeca oduševila Hrvate", stoji na naslovnici Telegrafa koji u nastavku istog teksta opisuje lijepu scenu s kraja utakmice:

"'Mališani pokazali kako se poštuje rivale bez obzira na povijesna događanja... Najveći utisak poslije utakmice ostavili su mali navijači Srbije, bolje reći djeca, koja su sportski pozdravljala rukometaše Hrvatske i pružali im ruke za pozdrave", zaključili su s Telegrafa, a kao što vidimo Kauboji su spremno uzvratili na lijepu gestu mališana iz Beograda.

Video pogledajte OVDJE.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Rukomet