Sport Rukomet

svašta

Skandalozno: IHF nam promijenio satnicu utakmice s Francuskom

svašta

Međunarodni rukometni savez (IHF) promijenio je satnicu utakmice zadnjeg, 3, kola Skupine I Hrvatska - Francuska, koja će se u Koelnu umjesto u 20.30 sati igrati u 18 sati, stoji na stranici IHF-a. 

Do promjene je došlo na traženje domaćina prvenstva Nijemaca, koji će u udarnom terminu od 20.30 sati igrati sa Španjolskom. Domaćini Svjetskog prvenstva Njemačka i Danska već su i kod prvoga kruga bili privilegirani, pa se raspored drugog kruga slagao s obzirom koja su mjesta u skupini zauzeli Njemačka i Danska.

Hrvatska će tako u Koelnu igrati s Brazilom  20. siječnja u 18 sati, potom dan kasnije s Njemačkom u 20.30 sati i s Francuskoj (23. siječnja, 18 sati).

Hrvatska je na čelu skupine I s maksimalna četiri boda, prenesena zbog pobjeda nad Španjolskom i Islandom iz Muenchena, a potom slijede Francuska i Njemačka s po 3 boda, Španjolska ima dva, a Island i Brazil su bez bodova.  

Dvije najbolje plasirane reprezentacije iz skupina u Koelnu i Herningu proći će u polufinale Svjetskog prvenstva. Polufinala se igraju 25. siječnja u Hamburgu, a završnica je dva dana kasnije u danskom Herningu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Rukomet