Sport Rukomet

pitajte izbornika

U prvim danima sljedeće godine Lino Červar će odgovoriti na vaša pitanja

pitajte izbornika

Rukometni Euro je pred vratima, samo 14 dana dijeli nas od sudara Hrvatske i Srbije u Splitu, u prepunoj Spaladium areni. Ulaznica za tu utakmicu više nema, rasprodane su već mjesecima. U splitskoj grupi igrat će još Švedska i Island, natjecanje potom seli u Zagreb.

Od hrvatskih rukometaša očekuje se, kao i uvijek, najviše. Medalja, po mogućnosti zlatna. Najmanje zlatna. Uvijek su takva očekivanja od Portugala 2003. godine naovamo.

Zanimanje je veliko, ogromno. Nakon devet godina Červarove trupe vraćaju se u Split. Sigurno vas, dragi čitatelji, zanima štošta, sigurno bi, da imate priliku pitali svašta Lina Červara. E pa, imate priliku! Lino vam se stavio na raspolaganje, pitajte ga sve što vas zanima, on će vam odgovoriti. Vi, čitatelji Slobodne, radite intervju s hrvatskim izbornikom.

Može li Hrvatska konačno uzeti jedino zlato koje joj nedostaje, ono europsko? Tko su nam najteži protivnici na tom putu? Kakvo je stanje u hrvatskoj momčadi, što se promijenilo u razdoblju dok je Lino bio trener u Makedoniji?

Kakva je taktika, kakav je plan, kakve su nam šanse, kakvi protivnici?

Sve ovo, i štošta drugo što vam padne na pamet, pitajte Lina. Svoja pitanja, najviše dva, pošaljite nam na e-mail adresu [email protected], vaše ime i prezime, dob i grad u kojemu živite.

U prvim danima sljedeće godine Lino Červar će odgovoriti na vaša pitanja!

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Rukomet